“Куманизам = Хуманизам” – видео

22 Кумановски фирми, претставници на јавни институции и локални медиуми, нашите драги локални поддржувачи и волонтери, сите заедно покажаа дека Куманизам е еднакво и на Хуманизам. Во прилог и нашето видео од настанот.

Posted on