ПОКАНА ЗА ВЕБИНАР

Проектот “Донесете свој уред” Ве поканува на третиот вебинар ,,Транспорт” кој ќе се одржи на 29 октомври од 11:00 до 11:30 часот.
Вебинарот ќе го прикаже третиот сет на мобилни апликации, наменет за лицата со интелектуална попреченост кои би сакале да живеат самостојно и да работат на отворениот пазар на труд.
Учеството е отворено и бесплатно за сите лица со интелектуална попреченост, со претходна регистрација на следниот линк:
Вебинарот ќе се одржи на платформата ZOOM.