Покана за вебинар – Лица со попреченост

Проектот “Донесете свој уред” Ве поканува на четвртиот вебинар ,,Наоѓање и одржување работа” кој ќе се одржи на 03 февруари од 14:30 до 15:00 часот.

Вебинарот ќе го прикаже четвртиот сет на мобилни апликации, наменет за лицата со интелектуална попреченост кои би сакале да живеат самостојно и да работат на отворениот пазар на труд.

Учеството е отворено и бесплатно за сите лица со интелектуална попреченост, со претходна регистрација на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6l3Q8R1K_-8aUUzTIhJwe9l54hFHUHgOGDeX1B0kyAVeV7Q/viewform

Вебинарот ќе се одржи на платформата ZOOM.