Фото Галерија од првиот КуманиУм

Погледнете како си поминавме. Насмеани лица, креативност, инспирација, вешти раце, музика, танц, среќни деца и расположени возрасни. Тоа е лицето на Куманово кое го сакаме.

Ви благодариме на сите за учеството и присуството, и едвај чекаме следна прилика за дружење!

Posted on