ПОКАНА ЗА ВЕБИНАР

Проектот “Донесете свој уред” Ве поканува на петтиот вебинар ,,Алатки за канцелариска работа” кој ќе се одржи на 06 април од 14:30 до 15:00 часот. Вебинарот ќе го прикаже петтиот сет на мобилни апликации, наменет за лицата со интелектуална попреченост кои би сакале да живеат самостојно и да работат на отворениот пазар на труд. Учеството е отворено и бесплатно. Вебинарот ќе се одржи на платформата ZOOM. ZOOM Линк:

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88073547068?pwd=dWtCMVN1R3hzSUc0SWdlSmRpMWJQZz09