Наскоро! Останете љубопитни

Наскоро, нашиот град ќе биде прикажан од поинаков објектив.
Наскоро ќе бидете и Вие дел од необично улично доживување.
Ако го сакате Куманово ќе дојдете сите.
Културолошки настан од светски размери.
Останете љубопитни…